www.geckosolutions.se
 

Ny Säljer Axel 360 Klimatkonkurrens Gk Handskar Svart/Orange/Röd Målvakt Handskar för Män försäljning

997.26SEK  444.64SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 03389
Lägg till i varukorg:
Ger utmärkt passform och känsla, säljer axeln 360 elite gk handskar är utformade för komfort och prestanda. extra skydd tillhandahålls av ett skiktskikt i den extrema tyget bakhand som gör det enkelt att röra sig utan att lägga på vikt eller värme.

palm -
4mm absolut latex med 5mm minne skum backer ger enastående komfort , slagskydd och grepp.

skär -
axel - axelklippet är ett klassiskt snitt som är utformat för att ge största möjliga kontaktområde mellan latexpalmen och bollen, liksom en mycket närmare känsla på bollen. gussets på sidan av fingrarna tillåter luft att cirkulera för ultimat komfort och andningsförmåga.

kroppen -
backhand-tyget är tillverkat av två lager av tyg som är bundna runt en 1 mm skumkärna. Outlast skummasken är ett vattentätt material som också reglerar handtemperaturen, håller dig cool, torr och fokuserad på spelet.

punchzone -
d30 tech är en revolutionerande innovation i målvaktsvärlden. mjukt och flexibelt för beröring, det hårdnar på slag, som med bollen när du stansar, vilket ger en stabil fast slagzon för ultimata clearing.

handledsbandage -
en ultra-stödjande och vattentät 9 cm neoprenbandage med latexband garanterar att handskarna ger en säker passform och en dragklinga hjälper till med lätt avlägsnande.


Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se