www.geckosolutions.se
 

Ny Säljer Axel 360 Cyklon Navy/Aqua Blå Målvakt Handskar för Män försäljning

1,019.50SEK  476.40SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 03393
Lägg till i varukorg:
Säljer cyklon pro är en topphandske från säljer som ger fantastiskt grepp vilket ger dig ultimat förtroende för alla väderförhållanden! När du drar dessa på, drar du inte bara på ett par handskar. du drar på ett par säljer och förtroendet och klassen som går med dem.

palm - latexen är hyper-extrem 4mm skum med 5mm minne skumbärare och ger fantastiska prestanda som passar bäst för att fuktigt väder, men det går ändå bra i det torra. klippaxeln - axelsnittet är en klassisk snitt som är utformad för att ge största möjliga kontaktytan mellan latexpalmen och bollen, som liksom en mycket närmare känsla på bollen. handtag på sidan av fingrarna tillåter luft att cirkulera för ultimat komfort och andningsförmåga. backhand - handskenets bachand säljer acclimatize tyg som ger andning och komfort.

punchzone - hexagonal präglad latex ger handsken en bra plattform för stansade klämningar som erbjuder det perfekta området för att lägga till kraft och noggrannhet för stansar.

handledsbandage - en säker elastisk handled bandet har en säker passform som ger extra stöd till handleden. Egenskaper inkluderar: handflata: extremt extremt vidhäftande.
klipp: platt palm och backhand: präglad latex slagzon
Månadens special februari
Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se