www.geckosolutions.se
 

Ny Reusch Reusch World Keeper M1-Duo Vit/Svart Målvakt Handskar för Män Online försäljning

994.09SEK  460.52SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 03477
Lägg till i varukorg:
Reusch world keeper m1 handske kommer med reuschs m1 palmskum och en klassisk snittskärning. Den legendariska pilen på backhanden har reviderats och är nu tillverkad av funktionell och sträckbar neopren för maximal flexibilitet. designen och färgämnena är en tydlig hänvisning till reuschs historia.

den klassiska plana palmsnittet är en av de längsta spåren i målvakten, kännetecknad av dess yttre sömmar som förstorar den inre ytan av handflatan. Den främsta försäljningsplatsen för den plana handsken är att den ger största möjliga kontaktområde när du tar bollen.

palm
m1 mega grip palm är ett extremt mjukt latexskum med utmärkt gripegenskaper . Sammansättningen av naturlig och syntetisk latex genererar förbättrat grepp och kulstyrning. Duo-aspekten ger ett extra lager av latex på insidan av handflatan som garanterar maximal absorption och ger optimal kontakt mellan handflatan och handen för säker infångning. Denna handflata är lämplig för användning vid olika väderförhållanden. Backhand-funktionerna
den legendariska pilen på backhanden har reviderats och är nu tillverkad av funktionell och töjbar neopren för maximal flexibilitet.

luftventilsystem - luftventilsystemet är avsett för att förbättra luftflödet genom backhanden och runt fingrarna, som tillhandahålls med ett andningsbart nät som täcker hela överkanten och sidorna av fingrarna. Denna design ger optimal andningsförmåga och luftflöde över hela handflatan och fingrarna håller dem svalare på heta dagar. Dragslinga - dragslingan är där för att hjälpa till att sätta på handsken utan att skada latexen, det här är speciellt användbart på kalla / våta dagar. Funktionerna inkluderar: palm: m1 mega grip
klipp: klippskärning
handledslock: armband bandage full band
backhand: pro latex
storlekar: 7 - 11Månadens special februari
Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se