www.geckosolutions.se
 

Ny Reusch Reusch Världshållare G2 Lila/Säkerhetsgula Målvakthandskar för Män Online försäljning

954.39SEK  420.82SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 03474
Lägg till i varukorg:
Reusch world keeper g2 handske kommer med reuschs premium g2 palmskum och en klassisk snittskärning. Den legendariska pilen på backhanden har reviderats och är nu tillverkad av funktionell och sträckbar neopren för maximal flexibilitet. designen och färgämnena är en tydlig hänvisning till reuschs historia.

den klassiska plana palmsnittet är en av de längsta spåren i målvakten, kännetecknad av dess yttre sömmar som förstorar den inre ytan av handflatan. Den främsta försäljningsplatsen för den plana handsken är att den ger största möjliga kontaktområde när du tar bollen.

palm
g2 - ändra krav i målvakten ring för modifierade skum egenskaper. g2 ultrasoft, är reuschs bästa palme när det gäller grepp i torra och våta förhållanden. med ett förbättrat nötningsbeständighet gör tillägget av olika komponenter detta palmimaterial märkbart starkare. bästa dämpning när du håller mycket svåra och snabba bollar fyller dess högsta status. g2 - den övre handflatan uppfyller de högsta kraven.

med den här specifika klippningen sätter latexen om lilla och pekfinger höger vägen nästan runt backhanden, vilket maximerar fångstområdet ytterligare.

backhand-funktionerna
den legendariska pilen på backhanden har reviderats och är nu tillverkad av funktionell och töjbar neoprenfor maximal flexibilitet.

luftventilsystem - luftventilsystemet är avsett för att förbättra luftflödet genom backhanden och runt fingrarna, som tillhandahålls med ett andningsbart nät som täcker hela överkanten och sidorna av fingrarna. Denna design ger optimal andningsförmåga och luftflöde över hela handflatan och fingrarna håller dem svalare på heta dagar. Dragslinga - dragslingan är där för att hjälpa till att sätta på handsken utan att skada latexen, detta är speciellt användbart på kalla / våta dagar. Funktionerna inkluderar: palm: g2 ultrasoft
cut: expansionsskärning
armbandslåsning: armband bandage fullband med textil
backhand: pro latex
storlekar: 7 - 11Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se