www.geckosolutions.se
 

Ny Reusch Puls Pro M1 Rullfinger Svart/Chockerande Orange/Chockerande Orange Målvakt Handskar för Män Online försäljning

884.52SEK  389.06SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 03516
Lägg till i varukorg:
När spänningen är hög och din puls är racing, lita på återuppbyggnaden: puls för att hjälpa dig att leverera spara efter spara.
klippa
klippfingerens snittpalmsmaterial rullas upp hela vägen till backhand latex som omger fingrarna i latex. stygnen avlägsnas från fingerszoner, vilket ger största möjliga infångningsområde.

palmen
m1 mega grippalmen är ett högkvalitativt och extremt mjukt latexskum med utmärkta egenskaper. dess sammansättning av naturlig och syntetisk latex genererar förbättrat grepp och kulstyrning. det är lämpligt för olika väderförhållanden.

bakhandsfunktioner

pro flexspecifika placeringar av materialen gör att pro flex kan erbjuda fantastisk flexibilitet i backhanden, vilket förbättrar komfort och prestanda. så att man kan flytta med handens naturliga konturer.

a. Det ergonomiska stödsystemet möjliggör handskens anatomiska form samtidigt som den ligger i viloläge för att vara något krökt i den naturliga fångstpositionen. latexen på lillfingersidan är lite dras upp för att ge ett större fångstområde.

dragslinga - dragslingan finns för att hjälpa till med att sätta på handsken utan att skada latexen. Det här är särskilt användbart på kalla / våta dagar. Funktionerna inkluderar: palm: m1 mega grepp
skära: rulle finger ess
handledslock: handled bandage fullt band med textil
backhand: pro latex
storlekar: 7.5-11 (+12)Månadens special mars
Copyright © 2019 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se