www.geckosolutions.se
 

Ny Puma King Pro Sg Blk/Wht/Guld Fotbollskläder för Män Online

1,229.11SEK  571.68SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 00266
Lägg till i varukorg:
Puma king pro fotbollstart behöver mycket lite introduktion. stöveln är en tidlös klassisk tillverkad av puma lite läder för högsta komfort, känsla och hållbarhet. puma-samlingen handlar om äkthet, professionalism och konkurrenskraft. Konungens produkter kombinerar klassisk stil med avancerade funktioner för att behålla fördelen på planen. den perfekta kombinationen av tradition och innovation. Den quiltade vampen, griptex ankelfodralet och den särpräglade pro-stilväggen ger det enastående utseende och känsla vi har vuxit för att älska och förvänta oss av puma king pro football stövlar.

denna klassiska puma king pro är en super lätt fotbollstart som både är fantastisk i komfort och känsla. designad kring ett sprintspikskoncept är stöveln gjord för fart.

denna puma king pro boot har ett mjukt slipat yttersula med duoflexteknik och en tippad konisk stift för att optimera foten till marken komfort och flexibilitet. < br />
färdig i den klassiska puma black white team gold colourway är den här puma king pro fotbollstart en riktig del av puma arv.

glöm inte att du kan bära din puma kung pro mjuka fotbollsstövlar precis som professionella med vår personliga idriftsättningstjänst.


Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se