www.geckosolutions.se
 

Ny Puma Evotouch Pro Cesc Df Fg Franska Blå/Hög Risk Röd Fotboll Kliver för Män Online försäljning

1,884.96SEK  865.46SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 00273
Lägg till i varukorg:
Med sina klubbfärger och grafiska element som representerar personliga insikter från sina egna stora spelupplevelser kommer denna derby feber version av puma evotouch pro att dras på av cesc fàbregas när chelsea möter london rivaler arsenal vid stamford bro på lördag 4 februari 2017.

markerar en revolution för puma och läderfotbollsstövlar, den nya evotouch pro är för spelare som kontrollerar taktens takt med sin exakta passering och förmåga att skapa något ur ingenting när man är i besittning av bollen.

för en säker känsla och känsla på bollen under alla förhållanden, har evotouch en mjuk premium k-touch läder övre, medan den evofit stickade stolen skapar en stödjande barfota känner för överlägsen komfort.

för att eliminera eventuella fotrörelser i stövlarna, innehåller inuti evotouch puma griptex-teknik, vilket garanterar optimalt grepp vilket gör att du snabbt kan göra snabba varv.

för ökad reaktivitet och torsionsstabilitet, har evotouchs lätta pebaxyttersula en speed ??track-ryggraden medan stövlarna med koniska klämmor säkerställer pålitlig dragkraft på fasta ytor.


Copyright © 2017 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se