www.geckosolutions.se
 

Ny Puma Evospeed Ii Sl Läder Trick Fg Rosa Glo/Säkerhet Gul/Svart Fotboll Klammer för Män försäljning

1,634.05SEK  738.42SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 00342
Lägg till i varukorg:
Som dominerar vid sommarens europeiska mästerskap och copa américa centenario kombinerar de nya puma-trickarna pink glo och safety yellow för att fånga uppmärksamheten hos alla på och utanför planen.

tillverkad av premium läder, ger nästa generations puma evospeed ii sl-tricks fotbollsstövlar en bekväm och personlig passform, medan de nya sömmönstren över mittfoten förstärker din känsla på bollen när du dribblar och kontrollerar.

den superlätta nylonytan med speedtrackspines garanterar midjestabilitet, medan dess blandning av koniska och bladade dubbar ger en perfekt balans mellan dragkraft och acceleration på fast mark. : observera att evospeed ii sl är inte för träningsdagar. det är för dina bästa dagar. dina matchdagar. Den får bara användas på riktigt gräs. På grund av sin extremt lätta design förväntas det vara upp till 10 spel. men de ögonblick det skapar kommer att vara för evigt.Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se