www.geckosolutions.se
 

Ny Puma Evopower 1,2 L Fg Peacoat-Vita-Ljusa Plasma Fotbollskläder för Män Online-försäljning

1,310.10SEK  595.50SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 00471
Lägg till i varukorg:
Ombyggd av puma för att befria din naturliga skjutkraft, har evopower 1,2 l fg fotbollsstövlar en premium läder övre med ett unikt sömmönster för ökad flexibilitet.

ett nytt griptex tryck på läder övre förbättras kontroll i våta och torra förhållanden medan accufoam under säkerställer jämn tryckfördelning, vilket ger en ren sparkningsyta för ökad noggrannhet.

ger den perfekta stabiliteten utan att strama fotens flexibilitet eller minska dess naturliga kraft, den icke-sträckbara externa everfitburet ligger strategiskt i mitten av foten.

anatomiskt formad och avtagbar, en lättviktig förformad eva sockliner innehåller ett lager av premium dämpskum för optimal tryckfördelning och komfort.

arbetar som en ryggrad, den gradvisa stabiliteten ram är designad av puma för att tillåta den lätta anatomiska pebax ytan att böja i harmoni med foten och mjukt läder övre.

för den perfekta balansen mellan stabilitet och manövrerbarhet på fast mark, är evopower 1,2 l fg fotbollsstövlar utrustade med en kombination av fasta blad och koniska knoppar.


Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se