www.geckosolutions.se
 

Ny Nike Tiempo Legend V Sg-Pro Apelsin/Violett/Orange/Violett Fotbollskläder för Män Online försäljning

1,554.65SEK  706.66SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 00721
Lägg till i varukorg:
Konstruerad av nike med en revolutionerande ny dubbelskikt övre konstruktion av smidig k-läder och hydrofob mesh, är legend v sg-pro fotbollsstövlar inte bara lättare än någonsin men de kommer också att vara ljusa!

mjukt k-läder levererar den oöverträffade naturliga kula känslan som har varit ett kännetecken för tiempo fotbollsstövlar i nästan två decennier, kanga-lite minskar vikten och nyutvecklade nike-teknologier gör det till nytta.

fuktblockande hypershield-teknik innebär att legenden v absorberar 73% mindre vatten än det är föregångare och torkar också betydligt snabbare, medan acc-tekniken garanterar en konsekvent beröring under alla förhållanden.

byggd på en anatomisk sista med en inre hälräknare, har legenden v en snygg, låst och nära fotpassningen med en perforerad, förformad sockliner med poroninsatser för ultimat komfort.

en full längd konstruerad tpu-platta och innersula fungerar tillsammans för att ge dessa nike fotbollsstövlar en smidig övergång från mitten till förfoot och multi-directional flexibilitet.

en sg-pro studkonfiguration har fasta studsar och två uppsättningar skruvade aluminiumspetsar (11 / 13mm och 13 / 15mm) för mångsidig dragning, komfort och underfotskontroll på mjuk mark.


Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se