www.geckosolutions.se
 

Ny Nike Mercurial Superfly V Sg Pro Ac Elektriska Grön/Svart/Spökgrön Fotbollskläder för Män Online

1,894.48SEK  865.46SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 00892
Lägg till i varukorg:
Vetenskapen om hastighet

nästa generation nike mercurial superfly v är besläktad med en formel en bil, med utnyttjande av vetenskapliga innovationer för att säkerställa att cristiano ronaldo, alexis sanchez och anthony martial är de snabbaste spelarna på planen. /

passar

utvecklat runt idén om en racecar fit, superfly v har en ny v16 sista, som är utformad för att engagera stora metatarsalen genom att forma yttersula till de naturliga konturerna av din fot detta gör det möjligt för metatarsalerna att sitta lägre i bagaget medan storåten är något uppåt, vilket ökar böjningen över fogen och ger dig möjlighet att generera maximal effekt när du sprinter av märket.

konstruerad med en flyknit och nikeskin övre, superflyen har en uppgraderad tunga mindre konstruktion, medan flygelskablarna i övre kan reagera på hur foten går i kontakt med marken för optimal avstängning.

för att minska förlusten av elasticitet över tiden, har den dynamiska passformen kragen en strängare stickakonstruktion för att förbättra din proprioception med marken, medan den interna anti-skidduken eliminerar eventuell fotrörelse i bagaget.

för att förbättra din känsla och känsla, har superfly v en ny 3-d-texturerad hastighetsribkonstruktion som stickas in i stövelns övre fläns för att skapa ökad friktion på bollen för höghastighetsstyrning.

appliceras med nike's all-conditions control (acc) -teknologi, ger superflyen konstant nivå på greppet på bollen i våta och torra väderförhållanden.

< br /> med anti-clog traction, representerar mercurial superfly nästa nivå prestanda för fotbollsstövlar på mjuka markytor. förhindrar att leran kläms upp och väger ner dig, har solplattan proprietär teknik som fungerar med elementen att skjuta lera och ger allt väderförhållande - så att du kan njuta av det vackra spelet året runt.


Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se