www.geckosolutions.se
 

Ny Nike Magista Opus Ii Sg-Pro Anti-Clog Svart/Vit/Överlägsen Blå Fotbollskläder för Män Online försäljning

2,000.88SEK  905.16SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 00924
Lägg till i varukorg:
Spela snabbt. tänk fort.

ger den omedelbara anslutningen från start till hjärna, nästa generations nike magista ii tar kreativitet till en ny nivå. utformad för intelligenta spelmakare som andrés iniesta, christian eriksen och sergio busquets, ser de passerar att andra inte orkestrera attackerande chanser för sitt lag.

passar

för en definierande passar och känner, magista ii opus har en kanga-lite och mesh övre, som möglar till den naturliga formen på din fot för en mjuk och anpassningsbar passform.

för säker låsning stabiliserar magistans hybrid tungkonstruktion foten på plats för att förbättra den snygga passformen och känslan.

för en ren första touch, har kanga-lite-övre strategiskt placerade 3d-områden på sido- och mediala sidor för hela kulmanipulationen. En applikation av nike's acc (all conditions controlled) teknik läggs till övre för att ge optimal känsla på bollen under både våta och torra väderförhållanden.

dragkraft

med anti-clog traction, representerar magista opus ii nästa nivå prestanda för fotbollsstövlar på mjuka markytor.

förhindrar att leran kläms upp och väger ner dig. Självplattan har proprietär teknik som fungerar med elementen att skjuta lera och ger allt väderförhållande - så att du kan njuta av det vackra spelet året runt.


Månadens special februari
Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se