www.geckosolutions.se
 

Ny Nike Hypervenom Fantom Ii Fg Volt/Svart/Hyper Turkos Fotbollskläder för Män Online

1,570.53SEK  722.54SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 01053
Lägg till i varukorg:
Ordstaven om det inte är knäckt, fixar inte det gäller inte här, medan hypervenom var en utmärkt start på alla sätt, antar nike ethos att det alltid finns utrymme för förbättringar - perfektion utvecklas.

introducerar hypervenom ii. Nike hypervenom phantom ii männens fasta fotbollstart är konstruerad för oöverträffad smidighet på mjuka, naturliga ytor. dess nya och förbättrade bikakestrukturerad nikeskin övre gör det lättare att känna och styra bollen, förstärkande beröring och kontroll.

flywire-kablarna kombineras med den dynamiska passformkragen vikar foten för att skapa en stödjande, låst- ner känsla. De är byggda på en anatomiskt korrekt konturerad hastighet, vilket ger en handskensliknande passform för maximal smidighet.

en eventuell tillståndskontroll (acc) -teknologi ger konsekvent bollstyrning både i våta och torra förhållanden, och tapparna har tpu-tips för hållbarhet, vilket betyder att du kan dominera, oavsett tillståndet i tältet.

ett förkortat spetsområde skapar en större strejkzon för att ge den renaste kontakten med bollen för att säkerställa att strejken blir sanna och hitta sitt mål. Inuti stöveln dämpar en formad sockelfoder foten för att minska trycket från studs, öka komforten och minska distraktionerna, vilket gör att du är fri att hålla fokus på spelet.
< br /> ett nylon-chassi med pebax®-basstöd medan du behåller en lyhörd känsla och split-toe-plattformen tjänar till ytterligare förbättrad smidighet.

hypervenom ii - du kan inte stoppa vad du kan t se.


Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se