www.geckosolutions.se
 

Ny Nike Gk Premier Sgt Backstitch Promo Vit/Foto Blå/Klor Blå Målvakt Handskar för Män Online försäljning

1,187.82SEK  539.92SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 03609
Lägg till i varukorg:
De främsta sgt rs-handskarna använder förkromad biojusteringsteknik för att minska stressen på händerna och säkerställer att händerna alltid är placerade i fångstläget.

laser etsad i handflatan är sipe greppteknik som är vetenskapligt bevisad för att ge bättre grepp under alla väderförhållanden. handflatan är gjord av ledat kontakt latex skum med 4 mm tjocklek för ökad absorptionspåverkan samtidigt som det ytterligare förbättrar allt redo otroligt handtag. Touch tactile noder säkerställer en snygg, glidfri passform och känsligare känsla medan tummeventilation gör det möjligt att kyla luftflödet över handen och mellan fingrarna. en lättjusterbar wrapband för armbandet håller handen för en bekväm passform samtidigt som du reducerar skumbildning.

rs negativa skärhandske ger en snygg passform till bollen och är en av de snabbast växande handskarna i popularitet. handsken är den första som har ett nytt 4 mm kontakt plus skum som är utformat för att vara mer reaktivt vid vått väder vilket gör att handskarna kan absorbera skottpåverkan, öka greppet och göra renaren fångst.

dessa handskar har tagits direkt från nike's pro lagerhandskar som är specialtillverkade för sina professionella professionella djurhållare - och de är nu tillgängliga för dig.


Månadens special mars
Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se