www.geckosolutions.se
 

Ny New Balance Miuk En Fg Svart Fotbollskläder för Män Online

1,770.62SEK  817.82SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 01088
Lägg till i varukorg:
Begränsad upplaga - endast 2000 par tillgängliga

inspirerad av det vackra spelet och gjord för att utföra i det moderna spelet, den nya balansen miuk one fg fotbollsstövlar är för spelare som uppskattar hantverk och firar kvalitet.

byggd på en biomekanisk proforma sist, en mjuk, premium k-läder övre med quiltad sömnad detaljer på vampen ger en snygg, handskliknande passform och oöverträffad naturlig touch på bollen.

den klassiskt utformade faux flip leather tongue har en vadderad insats för extra komfort och en tillverkad i england silver logo och silver union jack för ett exklusivt utseende.

en aysymmetrisk inre hälräknare erbjuder avgörande skydd runt achillerna, medan det avtagbara, färskt skumbelagda fotbädden garanterar oöverträffad komfort. Den lätta super-flexa nylonplattan med biomekanisk skruvplacering och tpu-rotationszon ger överlägsen dragkraft, komfort och hållbarhet på fast mark .

förpackade i exklusiva miuk-boxning, levereras stövlarna med en premiumkvalitativ bomull som tillverkas i brittisk startväska, boot polish och en startborste för att behålla dem i perfekt skick.


Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se