www.geckosolutions.se
 

Ny Adidas Ess 15,3 Sg Kärna Svart/Matt Silver/Vit Fotbollskläder för Herrförsäljning

1,036.96SEK  484.34SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 01936
Lägg till i varukorg:
Om du kontrollerar spelet, vinner du spelet. Det är vad som händer när varje beslut, varje beröring, varje handling, är perfekt. och det finns inget motståndet kan göra åt det. den nya essen från adidas är precision konstruerad helt ner till finaste detaljer, vilket garanterar absolut optimal prestanda i alla avseenden. varje enskild aspekt av design har övervägts, analyserats, testats och förfinats för att skapa en start som gör att vinna nästan en oundviklighet. i fotboll kan en miljon saker hända, och essen är redo för dem alla. alla möjliga händelser har redan erkänts i förväg. för när seger står på spel kan du inte lämna någonting till chans.

extremt mjuk och erbjuder en lättvikt på bollen är den övre delen av den här stöveln, som också har förmågan att mögel till formen på din fot för att hjälpa hjälpkontrollen. Essen 15,3 sg har en bred sista över mitten av foten för att öka komforten och prestanda under spelningen.

för yttersula adidas använder du en blandning av metallskruv och plastpinnar för att erbjuda tillförlitlig dragkraft på någon mjuk yta, vilket gör att du kan skilja på planen.

observera: för att uppnå den perfekta passformen rekommenderar vi att du väljer ½ storlek upp från din normala skostorlek.


Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se