www.geckosolutions.se
 

Ny Adidas Ess 15.2 Fg/Ag Kärna Svart/Silver Metallic/Solgul Fotbollskläder för Män Online försäljning

1,440.32SEK  659.02SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 01886
Lägg till i varukorg:
Allödande kontroll. den svarta upplagan av essen är så begränsad i spelets dominans att det suger livet ut ur det och avlägsnar färg från allt som vågar gå nära dess oförmåga.

om du styr spel, du vinner spelet. Det är vad som händer när varje beslut, varje beröring, varje handling, är perfekt. och det finns inget motståndet kan göra åt det. den nya essen från adidas är precision konstruerad helt ner till finaste detaljer, vilket garanterar absolut optimal prestanda i alla avseenden. varje enskild aspekt av design har övervägts, analyserats, testats och förfinats för att skapa en start som gör att vinna nästan en oundviklighet. i fotboll kan en miljon saker hända, och essen är redo för dem alla. alla möjliga händelser har redan erkänts i förväg. för när seger står på spel kan du inte lämna någonting till chans.

adidas använder en treskiktshud för den övre delen av denna bagage för att ge en kuddefylld förstärkning på bollen, medan en bred byggnad över mitten av foten ger ökad komfort och en mycket större yta för att vara exakt när du passerar eller skjuter. för yttersula av denna bagage har adidas konstruerat det på ett sådant sätt att pålitlig dragkraft på någon artificiell eller fast markytan uppnås, vilket gör att du kan vara skillnaden på planen.

observera: för att uppnå den perfekta passformen, vi rekommenderar att du väljer ½ storlek upp från din normala skostorlek.


Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se