www.geckosolutions.se
 

Kampanjer Umbro Ux Precise Pro Fg Svart/Orange Pop/Carbon Fotbollskläder för Män

1,508.60SEK  698.72SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 00166
Lägg till i varukorg:
Som representerar det tredje kapitlet i ux-berättelsen, ger umbro preco pro ett litet prestanda och en högkvalitativ touch på bollen tack vare sin innovativa och avancerade teknik.

konstruerad med en tunn mikrofiber övre, preco pro innehåller en vikning runt tungkonstruktionen, som ger ett större medial strejkområde och en anpassningsbar passform för överlägsen komfort. För en första klassens beröring har vampen i boot en serie touch-kontrollpåsar, som är texturerad för att ge mer grepp på bollen medan du är på viken, skapar en poron xrd-pudel ett rent strejkområde, vilket förbättrar din precision när du spelar det mördarkortet.

för att öka din allround komforten i preco pro har en doppad akilleshälflik som minskar trycket och tröttheten, medan tillsatsen fylls runt vristområdet ger ytterligare dämpning och stabilitet.

arbetar med fotens naturliga rörelse, den lätta och mycket hållbar pebaxförhållande o yttersula inkluderar långsträckta koniska knoppar för att ge optimal grepp på hårda markytor.


Månadens special mars
Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se