www.geckosolutions.se
 

Kampanjer Tuto Maximus Elite Rf Vit/Svart/Tuto Röd Målvakt Handskar för Män Utlopp

1,063.96SEK  492.28SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 03360
Lägg till i varukorg:
Tuto har tagit rollfingeren till nästa nivå med maximusen, som kombinerar en unik latexformulering, en biomimetisk design och mikrolaser-etsade kontaktstycken, vilket ger maximal grepp, effektivitet i stanszon, komfort och stöd.
< br /> cut -
rollfinger cut använder en biomimetisk gecko palm form som mimar en gecko fot och erbjuder största möjliga kontakt patch på bollen.

palm -
invictus skum - eliten 4 mm alla väderskum. en ny förening unik för tuto, kombinerar uttalande latex med minne skum för en lyhörd känsla, grepp och dämpning.

mikro laser etsade kontakt sipes - utnyttjas över kontaktområdet i handflatan för att öka ytan och latexen överensstämmelse. Handflatan sprids vid kontakt med bollen, vilket ökar ytarealprocenten. Det erbjuder också förbättrad våt väderprestanda, som fungerar på samma sätt som däcksslangar och ökande grepp.

3d konsertformad leddledare - hjälper komfort och passform.

backhand - < br /> kommandonzon - graderad kiselutskrift bygger mot en gummi direkt injektionsstanszon för ytterligare kontroll på baksidan. lägger till stöd och funktion utan att begränsa passformen.

fit -
bio fit - med hjälp av en kombination av detaljer tuto har minimerat eventuellt negativt utrymme i handsken för att efterlikna naturlig handrörelse och minska fingeravlöning.


funktionerna inkluderar: bio laser detaljer - förbättrar hållbarheten på bollen förbättrar kontakten och svaret genom att lägga till laserspår i latexen.
öppet neoprenbackhand minimerar sömmar och överflödigt material vid handled som ofta orsakar begränsning.
minneskumskikt i invictus skumformarna till handformen som erbjuder extra dämpning.
articulated flex grooves värmepåfogade i bakhanden och tummen för extra fingerfärd.
neopren stretchinsats på handledbandet ger förbättrad tillslutning.
elit neopren - levererad i taiwan erbjuder en mjukare rörelsehöjande rörelse. högt andningsbar.
stor lättdragbar flik utan kardborreband för att undvika att skada latex på fingertopparna.
handledningsslinga - för mindre justering när den är på. håller handsken säker och monterad.Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se