www.geckosolutions.se
 

Kampanjer Säljer Wrap Terrain Pro Gk Handskar Navy/Sky/Lime Målvakt Handskar för Män försäljning

967.09SEK  452.58SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 03403
Lägg till i varukorg:
Erbjuder högkvalitativ och utmärkt hållbarhet, säljer wrap terräng pro gk handskar är redo för dig att utföra spara efter lagring dag efter dag, bekvämt stående upp till rigor av modern målvakt.

palm - vidhäftning ultra robusto latex som används av säljer för handflakens terräng ger fantastisk stötdämpning och optimalt grepp samt att vara en av de mest hållbara högpresterande latexerna på marknaden. - nyckelfunktionskvalitet med hållbarhet

klipp - wrap cut-serien säljer versionen av en rullfingerskärning. Den är utformad för att ge maximal kontakt för boll till hand. latexen omger fingrarna och är fäst rakt på backhanden vilket gör att den kan linda runt fingret vilket ger den en bekväm, snygg passform.

backhand - den acclimatize tyget på backhanden av dessa säljer målvakthandskar är överlagrad med 3 mm präglad mjuk tysk latex med flexzoner för fri rörlighet och ett texturerat stansområde för effektiva röjningar.
< br /> handledbandage - ett extremt stödjande och vattentätt 7cm elastiskt bandage med latexband garanterar att säljer wrap terrain goaliehandskar erbjuder en säker passform och en dragklinga hjälper till med lätt borttagning.


Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se