www.geckosolutions.se
 

Kampanjer Säljer Total Kontakt Klimatkonkurrens Gk Handskar Svart/Orange/Röd Målvakt Handskar för Män försäljning

1,021.08SEK  468.46SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 03385
Lägg till i varukorg:
För att ge utmärkt passform och känsla, säljs totala kontakt elite gk handskar är utformade för komfort och prestanda. extra skydd tillhandahålls av ett skiktskikt i den extrema tyget bakhand som gör det enkelt att röra sig utan att lägga på vikt eller värme.

palm -
4mm absolut latex med 5mm minne skum backer ger enastående komfort , slagskydd och grepp.

cut -
total kontakt - säljer exklusiv expanse cut latex omger handen på alla axelpunkter för att ge perfekt komfort och flexibilitet för en total kontaktupplevelse.

kroppen -
backhand tyget är tillverkat av två lager av tyg som är bundna runt en 1 mm skum mesh kärna. Outlast skummasken är ett vattentätt material som också reglerar handtemperaturen, håller dig cool, torr och fokuserad på spelet.

punchzone -
d30 tech är en revolutionerande innovation i målvaktsvärlden. mjukt och flexibelt för beröring, det hårdnar på slag, som med bollen när du stansar, vilket ger en stabil fast slagzon för ultimata clearing.

handledsbandage -
en ultra-stödjande och vattentät 9 cm neoprenbandage med latexband garanterar att handskarna ger en säker passform och en dragklinga hjälper till med lätt avlägsnande.


Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se