www.geckosolutions.se
 

Kampanjer Reusch Re Puls Prime S1 Rf Gk Handskar Vit/Vit Målvakt Handskar för Män Online försäljning

914.69SEK  428.76SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 03519
Lägg till i varukorg:
När spänningen är hög och din puls är racing, lita på återuppbyggnaden: puls för att hjälpa dig att leverera spara efter spara.

skära
rollfinger - rollfinger-designen gör det möjligt för fingrarna att vara helt omgiven av palm latex. Sömmer palm latex rakt på bakhanden så materialet löper runt sidorna av fingrarna som omger dem ergonomiskt och därmed överger alla sömmar i fingerzonen helt. ger en bekväm passform och stort kontaktområde.

s1 - s1 super soft är reuschs nyutvecklade palm latex rekommenderad för att spela på naturligt gräs. med sin mycket mjuka komposition visar den sig ännu starkare när det gäller grepp, dämpningsegenskaper och hållbarhet.

bakhandsfunktioner
präglade pvc hjälper till att lufta luften genom handen och ge en slipande plattform för stansning clearing.

a - det ergonomiska stödsystemet möjliggör handskens anatomiska form samtidigt som den ligger i viloläge för att vara något krökt i det naturliga fångstläget. latexen på lillfingersidan är lite dras upp för att ge ett större fångstområde.

dragslinga - dragslingan är där för att hjälpa till att sätta på handsken utan att skada latexen, det här är särskilt användbart på kalla / våta dagar.


Copyright © 2019 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se