www.geckosolutions.se
 

Kampanjer Puma Evospeed Sl Fg Lava Blast/Vit/Totalt Eclipse Fotboll Klammer för Män försäljning

1,478.43SEK  659.02SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 00354
Lägg till i varukorg:
Puma's speed boot har utvecklats för att ta lätt till en helt ny nivå, med varumärket som presenterar sin lättaste match dag dag boot någonsin.

den nya puma evospeed sl har en ultra-tunn textil övre för att ge en nästan barfota beröring på bollen, samtidigt som du reducerar den totala vikten på stöveln för att ge en extremt lätt känsla på fötterna. < br />
inom den övre delen av evospeed sl är märkets laserskärningshastighetssystem, som i nyckelområden utnyttjar foten när den accelererar och vrids under högt tryck. sula i denna sl har puma höjda speedtrack spines för att erbjuda torsionsstabilitet mot foten för explosiv kraft när man slår bollen.

designad för användning på fasta ytor. solskyddet på denna stövel har en blandning av koniska och bladena knoppar för att ge en snabb dragkraft för bättre acceleration, vilket skapar förödande moments of speed på planen för när det är mest viktigt.

observera att evospeed sl inte är för träningsdagar. det är för dina bästa dagar. dina matchdagar. Den får endast användas på riktigt gräs och i fina väderförhållanden. ett kompromisslöst lätta förslag, handlar det om hastighet, inte uthållighet. men de ögonblick det skapar kommer att vara för alltid.

funktionerna inkluderar: observera att evospeed sl inte är för träningsdagar. det är för dina bästa dagar. dina matchdagar. Den får bara användas på riktigt gräs. På grund av sin extremt lätta design förväntas det vara upp till 10 spel. men de ögonblick det skapar kommer att vara för evigt.Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se