www.geckosolutions.se
 

Kampanjer Puma Evopower 1,2 Fg Vit/Total Eclipse/Lava Blast Fotbollskläder för Män Online försäljning

1,373.62SEK  611.38SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 00461
Lägg till i varukorg:
Evopower 1.2 fg fotbollsstövlar har omstrukturerats av puma för att befria din naturliga skjutkraft, en mjuk enkelriktad stretchbar mikrofiberadaplite övre som böjer sig med foten samtidigt som du behåller stödet.

ett nytt griptextryck över den övre förbättrar kontrollen i våta och torra förhållanden medan accufoam under säkerställer jämn tryckfördelning, vilket ger en ren sparkningsyta för ökad noggrannhet.

ger den perfekta stabiliteten utan att strama fotens flexibilitet eller minska dess naturlig kraft, är det icke-sträckbara externa everfitburet strategiskt placerat i mitten av foten.

anatomiskt formad och avtagbar, en lättviktig förformad eva sockliner innehåller ett lager av premium dämpskum för optimal tryckfördelning och komfort.

arbetar som en ryggrad, den gradvisa stabiliteten ram är utformad av puma för att tillåta den lätta anatomiska pebaxytan att böja i harmoni med foten och den envägs töjbara mikrofiberns övre.

för den perfekta balansen mellan stabilitet och manövrerbarhet på fast mark, är evopower 1.2 fotbollsstövlar utrustade med en kombination av fasta blad och koniska knoppar.


Månadens special februari
Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se