www.geckosolutions.se
 

Kampanjer Puma Evopower 1,2 Fg Peacoat-Vita-Ljusa Plasma Fotbollskläder för Män Online-försäljning

1,308.51SEK  603.44SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 00474
Lägg till i varukorg:
Evopower 1.2 fg fotbollsstövlar har omstrukturerats av puma för att befria din naturliga skjutkraft, en mjuk one-way stretchable microfibre adaplite övre som böjer sig med foten medan du behåller suppporten.

ett nytt griptextryck över den övre förbättrar kontrollen under våta och torra förhållanden medan accufoam under säkerställer jämn tryckfördelning, vilket ger en ren sparkningsyta för ökad noggrannhet.

ger den perfekta stabiliteten utan att strama fotens flexibilitet eller minska den naturlig kraft, är det icke-sträckbara externa everfitburet strategiskt placerat i mitten av foten.

anatomiskt formad och avtagbar, en lättviktig förformad eva sockliner innehåller ett lager av premium dämpskum för optimal tryckfördelning och komfort.

arbetar som en ryggrad, den gradvisa stabiliteten ram är utformad av puma för att tillåta den lätta anatomiska pebaxytan att böja i harmoni med foten och den envägs töjbara mikrofiberns övre.

för den perfekta balansen mellan stabilitet och manövrerbarhet på fast mark, är evopower 1.2 fotbollsstövlar utrustade med en kombination av fasta blad och koniska knoppar.


Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se