www.geckosolutions.se
 

Kampanjer Puma Evopower 1 Blandad Sg Pool Grön/Vit/Grenadin/Turbulens Fotbollskläder för Män Online försäljning

1,316.45SEK  611.38SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 00472
Lägg till i varukorg:
Konstruerad av puma för att efterlikna din barfota-sparkning, tillåter den riktigt banbrytande evopower 1 sg fotbollsstövlar din fot att böjas fritt när man slår bollen, befriar din naturliga skjutkraft och ökad noggrannhet.

konstruerad med ett innovativt premium mikrofibermaterial, den mjuka puma adaplite övre böjer med foten tack vare den unika envägssträckningen för att ge maximal effekt samtidigt som den håller den i form mot sidokrafter.

appliceras under adaplite övre materialet, accufoam säkerställer jämn tryckfördelning och skapar en ren sparkningsyta för att ge evopower 1 fotbollsstövlarna med ökad passnings- och fotograferingsnoggrannhet.

strategiskt placerad i mitten av foten, den externa everfitburet erbjuder den perfekta stabiliteten utan att strama fotens flexibilitet eller minska sin naturliga kraft.

säkerställer ett större antal rörelser för foten och mindre tryck på det vitala akillesområdet, hälet som skärs ut med en mjuk kollapsbar insats, ökar komforten hos evopower 1.

den gradvisa stabilitetsramen har konstruerats av puma för att tillåta den lätta anatomiska pebaxytan att böja i harmoni med foten och den envägs stretchbara adapliten övre.

en kombination av fasta blad och koniska skruvborrar ger evopower 1 fotbollsstövlar den perfekta balansen mellan stabilitet och manövrerbarhet på mjuk mark.


Månadens special februari
Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se