www.geckosolutions.se
 

Kampanjer Pantofola D'oro Lazzarini Fg Marinblå/Baby Blå Fotbollskläder för Kvinnor försäljning

1,572.12SEK  714.60SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 00007
Lägg till i varukorg:
Inkapslar den hotblodiga passionen av azzurri, som går in i dessa överdådigt bekväma fotbollsstövlar är nästan som att komma in i en klassisk italiensk sportbil - fantastiskt exteriör, lyxigt interiör!

med en tidlös design, är pantofola d'oro lazzarini pu kvinnors fotbollsstövlar gjorda av det mjuka kalvläderet för att ge en bekväm prestanda.

den här versionen av lazzarini är konstruerad på en kvinnas specifika sist för att ge den perfekta passformen runt din fot, medan ett texturerat kalvläderutseende erbjuder fantastisk bollkontroll och känsla. kärleksfullt gjord för hand på exakt samma sätt som de var tillbaka år 1886 med samma ergonomiska form är de utomordentligt mjuka och tillåter fotrummet att röra sig.

idealisk för användning på fasta naturliga ytor, lazzarini har en gjuten pu-studkonfiguration med tilläggspinnar i framfoten för rotationsdragning.

funktionerna inkluderar: observera att medan dessa är listade som kvinnans stövlar som de är tillgängliga i herrstorlekar. dock är bredden på den här stöveln utformad för att stödja en smalare passform för kvinnor.Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se