www.geckosolutions.se
 

Kampanjer Nike Tiempo Legend V Fg Wolf Grå/Grön Strike-Svart Soccer Cleats för Män Online försäljning

1,595.94SEK  738.42SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 00719
Lägg till i varukorg:
Konstruerad av nike med en revolutionerande ny dubbelskikt övre konstruktion av smidig k-läder och hydrofob mesh, är legend v fg fotbollsstövlar inte bara det lättaste någonsin, men de kommer också att vara ljusa!

mjukt k-läder levererar den oöverträffade naturliga kula känslan som har varit ett kännetecken för tiempo fotbollsstövlar i nästan två decennier, kanga-lite minskar vikten och nyutvecklade nike-teknologier gör det till nytta.

fuktblockande hypershield-teknik innebär att legenden v absorberar 73% mindre vatten än det är föregångare och torkar också betydligt snabbare, medan acc-tekniken garanterar en konsekvent beröring under alla förhållanden.

byggd på en anatomisk sista med en inre hälräknare, har legenden v en snygg, låst och nära fotpassningen med en perforerad, förformad sockliner med poroninsatser för ultimat komfort.

en full längd konstruerad tpu-platta som är utformad för att röra sig med dina fotverk i samklang med insolebräcket för att ge dessa nike fotbollsstövlar en smidig övergång från mitten till förfoten och flexibiliteten i flera riktningar.

en funktionell fg studkonfiguration har direkt injektionspinnar, rektangulär vid hälen för ökad stabilitet och konisk framfoot för ökad komfort och rotation, för överlägsen dragkraft och underfotskontroll på fast mark.

245 gram


Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se