www.geckosolutions.se
 

Kampanjer Nike Mercurialx Proximo Ii Df Tf Laser Orange/Svart/Volt Fotboll Kliver för Män Online

2,078.69SEK  944.86SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 00760
Lägg till i varukorg:
Vetenskapen om hastighet

nästa generation nike mercurialx proximo ii är likadant med en formel en bil, med vetenskapliga innovationer som säkerställer att du är de snabbaste spelarna på domstolen.

passar

konstruerad med en flyknit och nikeskin övre har mercurialx en uppgraderad tunga mindre konstruktion, medan fläktkablarna i överdelen självständigt kan reagera på hur foten går i kontakt med marken för optimal låsning .

för att minska förlusten av elasticitet över tiden, har den dynamiska passformen kragen en strängare stickakonstruktion för att förbättra din proprioception med marken, medan den interna anti-skidduken eliminerar eventuell fotrörelse i bagaget.

för att förbättra känslan och kännetecknet, har mercurial proximo en ny 3-d-texturerad hastighetsribkonstruktion som stickas in i stövelns övre övre för att skapa ökat grepp , medan medialkanalerna på vristen överensstämmer med bollens form.

en full-längd phylon mellansula ger lätt och lyhörd dämpning, medan den tri-stjärniga yttersålen med flexspår låter fötterna flytta naturligt på konstgjorda och naturliga markytor. För att öka hållbarheten på slipande ytor, har tåboxen sömmar för ökad styrka.


Månadens special februari
Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se