www.geckosolutions.se
 

Kampanjer Nike Mercurial Superfly V Cr7 Ag-Pro Tång/Volt/Hasta/Vit Fotbollskläder för Män Online

1,753.15SEK  809.88SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 00897
Lägg till i varukorg:
Den tredje i en serie av sju stövlar som chronicling cristiano ronaldo's resa, fokuserar kapitel 3 på spelet som väckte honom till en av världens största klubbar. för att fira det ögonblick han upptäckte, har nike mercurial superfly en mörkgrön som inspireras av hans ursprungliga klubbfärger och neonaccenter för att representera sin lysande talang.

anpassad

utvecklad runt idén om en racecar passform, har superfly v en ny v16 sista, som är utformad för att engagera stora metatarsalen genom att forma yttersula till fotens naturliga konturer. Detta gör det möjligt för metatarsalerna att sitta lägre i bagaget medan storåten är något uppåt, vilket ökar böjningen över fogen och ger dig möjlighet att generera maximal effekt när du sprinter av märket.

konstruerad med en flyknit och nikeskin övre, superflyen har en uppgraderad tunga mindre konstruktion, medan flygelskablarna i övre kan reagera på hur foten går i kontakt med marken för optimal avstängning.

för att minska förlusten av elasticitet över tiden, har den dynamiska passformen kragen en strängare stickakonstruktion för att förbättra din proprioception med marken, medan den interna anti-skidduken eliminerar eventuell fotrörelse i bagaget.

för att förbättra din känsla och känsla, har superfly v en ny 3-d-texturerad hastighetsribkonstruktion som stickas in i stövelns övre fläns för att skapa ökad friktion på bollen för höghastighetsstyrning.

appliceras med nike's all-conditions control (acc) -teknologi, ger superflyen konstant nivå på greppet på bollen i våta och torra väderförhållanden.

< br /> omdesignad för att förbättra din acceleration, är superflyets chassi tillverkad av komprimerad nylon, som är 40% lättare än den kolfiberplatta som används för superfly iv.

mer responsiv och formad till den anatomiska v-16 sist, har solplattan chevron och koniska formade knytar för snabb markpenetration, frigöring och bromsning på artificiella gräsytor.


Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se