www.geckosolutions.se
 

Kampanjer Nike Mercurial Damp Xi Fg Hyper Rosa/Vit/Wolfgrå Fotbollsplattor för Online-försäljning Online

1,727.74SEK  794.00SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 00026
Lägg till i varukorg:
Vetenskapen om hastighet

utvecklad kring idén om en racecar fit, har ångan en ny v16, som är utformad för att engagera huvudmetatarsalen genom att forma yttersålen till din fotens naturliga konturer. Detta gör det möjligt för metatarsalerna att sitta lägre i bagaget medan storåten är något uppåt, vilket ökar böjningen över fogen och ger dig möjlighet att generera maximal effekt när du springer utanför märket.

konstruerad med syntetisk övre tejin , ångan har en tunga konstruktion för att sätta ihop foten för en snygg passform, medan det inre slipskyddet förhindrar rörelse i bagaget.

touch

till förbättra din känsla och känna, ångan har en ny 3-d-texturerad hastighetsribkonstruktion för att säkerställa höghastighetsstyrning. appliceras med nike's all-conditions-kontroll (acc) -teknologi, ger ångans övre konsekventa grepp på bollen i vått och torrt väder.

dragkraft

mer responsiv och formad till den anatomiska v-16 sist, den komprimerade nylonskivan har chevronformade studs för snabb markpenetration, frisättning och bromsning på fasta naturliga gräsytor.

funktionerna inkluderar: observera att medan dessa listas som kvinnans stövlar är de tillgängliga i herrstorlekar. dock är bredden på den här stöveln utformad för att stödja en smalare passform för kvinnor.Månadens special januari
Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se