www.geckosolutions.se
 

Kampanjer Nike Magista Orden Ii Fg Ljusa Aqua/Svart/Vit Fotboll Klammer för Online försäljning Online

1,827.79SEK  817.82SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 00021
Lägg till i varukorg:
Spela snabbt. tänk fort.

ger den omedelbara anslutningen från start till hjärna, nästa generations nike magista ii tar kreativitet till en ny nivå. utformad för intelligenta spelmästare som ser passerar andra inte, de orkesterar attackerande chanser för sitt lag och dikterar taktens tempo.

passarden magista orden ii har en tunga syntetiska övre, som kan anpassa sig till den naturliga formen på din fot för en personlig passform och komfort, medan den formade dynamiska passformen ger en sömlös länk mellan underbenet och foten. en formad, perforerad sockliner ger en lätt dämpning för ökad komfort.

ett asymmetriskt snörningssystem hjälper till att expandera ditt kontrollområde på mediasidan, medan 3-d-textureras ytan övre erbjuder kontrollerad manipulation på bollen.

dragkraft

för grepp på fast mark, innehåller orden en svängpunkt och koniska formade knytar för snabb och enkel rotationsdragning. < br />
funktioner inkluderar: var vänlig notera: att även om dessa är listade som kvinnans stövlar är de tillgängliga i herrstorlekar. dock är bredden på den här stöveln utformad för att stödja en smalare passform för kvinnor.Månadens special mars
Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se