www.geckosolutions.se
 

Kampanjer Nike Hypervenom Phantom Fg Volt/Violett/Lava/Blk Fotbollskläder för Män Online

1,284.69SEK  579.62SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 01064
Lägg till i varukorg:
Nikeskinnet konstrueras för att röra sig med fötterna på fast mark, är det nikeskinnets övre material som används för den övre delen av hypervenom-fantomet mjukt och flexibelt vilket ger dessa fotbollsstövlar en lätt, tät och nära fot.
< br /> tunn, lätt och slitstark, har nikeskinnets övre en tredimensionell yta som ger dessa hypervenom fotbollsstövlar överlägsen kulkänsla och i kombination med nike acc, förbättrad kontroll på fast mark.

inne i dessa nylon fotbollsstövlar, en agility bur använder ett internt stödband över mediala och laterala kvartaler av hypervenom fantom för stabilitet och lockdown. Ett förkortat eyestay område flyttas upp av nike för att öka storleken på hypervenom phantom vamp och strejkzon medan snören i dessa fotbollsstövlar är tunnare på vampen för en likformig slående yta.

speglar fotens form, hyperventrifimfotbollsstövlarna är byggda på en anatomiskt korrekt konturerad hastighet för en gl ove-liknande passform med en vadderad sockel som minimerar stöttrycket. Oförutsägbarhet kräver smidighet, så hypervenom fantom fotboll stövlar har utrustats av nike med ett lätt, stödjande och lyhörd nylon chassi med en pebax bas och split toe.

med koniska tpu-tippade dubbar för smidiga rotationer och tå- och mothållsklingor för ökad tå av, hypervenom-dragmönstret ger minskad frisättningstid och ökad lyhördhet på fast mark.
< br /> 190 gram


Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se