www.geckosolutions.se
 

Kampanjer Nike Hypervenom Fantom Iii Fg Varg Grå/Lila Dynasty/Max Orange Fotboll Kliver för Kvinnor Online försäljning

1,710.28SEK  786.06SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 00027
Lägg till i varukorg:
Skära. strejk. poäng.

utvecklats för att ge dödliga strejkare med det ultimata vapnet framför målet, har kvinnornas nike hypervenom phantom iii omstrukturerats för att säkerställa bättre låsning, ökad rörlighet och större kraft.

passar:

för första gången i hypervenoms historia, har fantomet en enstaka fläskkroppsbyggd övre, som integrerar områden med hög andningsförmåga, stretch och stöd, medan den tunglösa designen eliminerar praktiskt taget några sömmar.

för ökad låsning, slår hypervenoms flywire-kablar i mittfoten och arbetar med snören för att ge stabilitet vid laterala rörelser. en inre hälräknare kopplar foten, medan den anatomiskt konturerade nike greppet sockliner hjälper till att eliminera fotrörelsen i bagaget.

touch:

det asymmetriska lacingsystemet på fantom expanderar din kontrollområde på bollen, medan porongaskskruvar i den hyperreaktiva strejkzonen är hastighetsberoende. vilket medför låg hastighet hjälper de till att skapa en dämpande mjuk beröring på bollen, men aktiverar styvhet när man slår bollen i hög hastighet för att ge en fast startplatta för en riktig strejk.

för att förbättra kontrollen på bollen i både våta och torra förhållanden appliceras överdelen med alla villkorskontrollteknologi.

drag:

utvecklad under sex år och inspirerad av nike fri löpsko, den helt nya hyperreaktiva sulan har ett flexibelt pebax®-material i framfoten för ökad flexibilitet, medan ett kraftigare nylonmaterial i häl ger stöd.

konstruerad för sidodelar och skarpa varv, hypervenom har en blandning av sexkantiga och chevronformade studs för att hjälpa till med rotations- och sidofraktioner på fast mark. notera att medan dessa listas som kvinnans stövlar är de tillgängliga i herrstorlekar. dock är bredden på den här stöveln utformad för att stödja en smalare passform för kvinnor.Månadens special januari
Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se