www.geckosolutions.se
 

Kampanjer Nike Hypervenom Fantom Iii Df Sg Pro Ac Elektrisk Grön/Svart/Hyper Orange Fotbollskläder för Män Online

1,729.33SEK  786.06SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 01042
Lägg till i varukorg:
Skära. strejk. scoring.

utvecklats för att ge dödliga slagare som robert lewandowski, harry kane och marcus racshford med det ultimata vapnet framför målet, har nike hypervenom phantom iii omarbetats för att säkerställa bättre lockdown, mer smidighet och större kraft.

passar:

för första gången i hypervenoms historia, har fantomet en enstaka fläskkroppsbyggd övre, som integrerar områden med hög andningsförmåga, stretch och stöd, medan den tunglösa designen eliminerar praktiskt taget några sömmar.

för ökad låsning, slår hypervenoms flywire-kablar i mittfoten och arbetar med snören för att ge stabilitet vid laterala rörelser. en inre hälräknare kopplar foten, medan den anatomiskt konturerade nike greppet sockliner hjälper till att eliminera fotrörelsen i stöveln.

utformad för att säkerställa ytterligare stabilitet vid laterala rörelser, har den dynamiska passformen kragen en redesignad agility manschett, som har en asymmetrisk konstruktion som passar den naturliga formen på dina fotled.

touch:

det asymmetriska lacingsystemet på fantomet expanderar ditt kontrollområde på bollen, medan porongaskskruvar i den hyperreaktiva strejkzonen är beroende av varandra. vilket medför låg hastighet hjälper de till att skapa en dämpande mjuk beröring på bollen, men aktiverar styvhet när man slår bollen i hög hastighet för att ge en fast startplatta för en riktig strejk.

för att förbättra kontrollen på bollen i både våta och torra förhållanden appliceras överdelen med alla förhållanden kontroll (acc) teknik.

drag:

med anti-clog traction, hypervenom fantom iii representerar nästa nivå prestanda för fotbollsstövlar på mjuka markytor.

förhindrar att leran kläms upp och väger ner dig. Självplattan har proprietär teknik som fungerar med elementen att skjuta lera och ger allt väderförhållande - så att du kan njuta av det vackra spelet året runt.


Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se