www.geckosolutions.se
 

Kampanjer Konkava Quantum + Sg Vit/Lime Fotbollskläder för Män Online

1,194.18SEK  555.80SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 01403
Lägg till i varukorg:
Som är utformad för att förbättra din makt och noggrannhet, kommer quantum + herrs fotbollsstövlar att omvandla din prestanda till nya nivåer och markera fara för oppositionen.

för att få en mjuk touch på bollen, är vampen på den övre k-läder medan dess mikrofibre mittfot erbjuder låsning och säkerhet mot foten.

leverera maximal kraft med varje strejk på bollen, stövlarnas patenterade konkava komponent på snörets övre del ger en större godis, vilket kan förbättra din noggrannhet och kraft med upp till 15%.

kvanten + funktioner f3 (fotbollsform passform), som är en unik dubbelsidig systemteknik som erbjuder stöd till alla fotformer utan att störa sin naturliga form för en anpassad passform. En lättviktsformad eva sockliner ger stötdämpning , extra dämpning och energi återvänder till stötdrift för effektiv prestanda.

under kvoten är en formsprutad tpu yttersula, medan den ergonomiskt utformade yttre hälräknaren ger en snygg passform och ett extra skydd. med ytterligare fasta jordtappar, vilket ger optimal dragkraft på mjuka, naturliga ytor.


Månadens special februari
Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se