www.geckosolutions.se
 

Kampanjer Konkava Quantum + Fg Vit/Svart Fotbollskläder för Män Online

1,119.54SEK  500.22SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 01406
Lägg till i varukorg:
Som är utformad för att förbättra din makt och noggrannhet, kommer quantum + herrs fotbollsstövlar att omvandla din prestanda till nya nivåer och markera fara för oppositionen.

för att få en mjuk touch på bollen, är vampen på den övre k-läder medan dess mikrofibre mittfot erbjuder låsning och säkerhet mot foten.

leverera maximal kraft med varje strejk på bollen, stövlarnas patenterade konkava komponent på snörets övre del ger en större godis, vilket kan förbättra din noggrannhet och kraft med upp till 15%.

kvanten + funktioner f3 (fotbollsform passform), som är en unik dubbelsidig systemteknik som erbjuder stöd till alla fotformer utan att störa sin naturliga form för en anpassad passform. En lättviktsformad eva sockliner ger stötdämpning , extra dämpning och energi återvänder till stötdrift för effektiv prestanda.

under kvoten är en injektionsformad tpu yttersåle, medan den ergonomiskt utformade yttre hälräknaren ger en snygg passform och ett ökat skydd.

solplattans designfunktioner är strategiskt placerade bladade studs för att ge tillförlitlig stabilitet och dragkraft på fast natur.


Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se