www.geckosolutions.se
 

Kampanjer Adidas Ess 15.2 Sg Kärna Svart/Vit/Solgul Fotbollskläder för Män Online försäljning

1,408.56SEK  627.26SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 01887
Lägg till i varukorg:
Om du kontrollerar spelet, vinner du spelet. Det är vad som händer när varje beslut, varje beröring, varje handling, är perfekt. och det finns inget motståndet kan göra åt det. den nya essen från adidas är precision konstruerad helt ner till finaste detaljer, vilket garanterar absolut optimal prestanda i alla avseenden. varje enskild aspekt av design har övervägts, analyserats, testats och förfinats för att skapa en start som gör att vinna nästan en oundviklighet. i fotboll kan en miljon saker hända, och essen är redo för dem alla. alla möjliga händelser har redan erkänts i förväg. för när seger står på spel kan du inte lämna någonting till chans.

adidas använder en treskiktshud för den övre delen av denna bagage för att ge en kuddefylld förstärkning på bollen, medan en bred ramkonstruktion över mitten av foten ger ökad komfort och en mycket större yta för att vara exakt när du passerar eller skjuter. för yttersula av denna bagage har adidas konstruerat det på ett sådant sätt att pålitlig dragkraft på någon mjuk markytan uppnås, med en blandning av metallskruv och plastpinnar som erbjuder dragkraft som gör att du kan skilja på pitchen. />
observera: för att uppnå den perfekta passformen rekommenderar vi att du väljer ½ storlek upp från din normala skostorlek.


Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se