www.geckosolutions.se
 

Kampanjer Adidas Ess 15.1 Fg/Ag Solgul/Vit/Kärna Svart Fotbollskläder för Män Online

1,762.68SEK  809.88SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 01843
Lägg till i varukorg:
Om du kontrollerar spelet, vinner du spelet. Det är vad som händer när varje beslut, varje beröring, varje handling, är perfekt. och det finns inget motståndet kan göra åt det. den nya essen från adidas är precision konstruerad helt ner till finaste detaljer, vilket garanterar absolut optimal prestanda i alla avseenden. varje enskild aspekt av design har övervägts, analyserats, testats och förfinats för att skapa en start som gör att vinna nästan en oundviklighet. i fotboll kan en miljon saker hända, och essen är redo för dem alla. alla möjliga händelser har redan erkänts i förväg. för när segern står på spel kan du inte lämna någonting till chans.

essens tre-lags 3d-övre ger dig kontrollen med en pålitlig första touch, medan en ny hälkonstruktion erbjuder den typ av låst passform som gör att allt går till plan och ett revolutionärt dragsystem hjälper dig att hålla foten på vägen till seger.

observera: för att uppnå den perfekta passformen rekommenderar vi att du väljer ½ storlek upp från din normala skostorlek.


Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se