www.geckosolutions.se
 

Kampanjer Adidas Ess 15+ Primeknit Sg Solrosor/Vit/Kärna Svart Fotbollskläder för Män Online

1,910.36SEK  881.34SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 01821
Lägg till i varukorg:
Primeknit-teknik är en vävteknik som är ansvarig för det förmodligen det mest bekväma materialet som någonsin använts i en start. det skapar en utsökt textur som bara är ett nöje att sätta på. Med hjälp av den primekniska övre som en dämpande buffert mellan bollen och din fot, tillåter den nya ace15 + dig att styra spelet i högsta komfort, förödande försvar och dikterar spelet med knappt hänsyn till oppositionen. om fotbollen handlar om att må bra på planen, så är den senaste skapelsen från adidas hq ungefär så nära att du kommer att starta nirvana.

ace15 + s primeknit övre ger dig kontrollen med en pålitlig första touch , medan en ny hälkonstruktion erbjuder den typ av låst passform som gör att allt går till plan och ett revolutionärt dragsystem hjälper dig att hålla foten på vägen till seger.

se om du kontrollera spelet, du vinner spelet. Det är vad som händer när varje beslut, varje beröring, varje handling, är perfekt. och det finns inget motståndet kan göra åt det. Ace från adidas är precision konstruerad helt ner till finaste detalj, vilket garanterar absolut optimal prestanda i alla avseenden. varje enskild aspekt av design har övervägts, analyserats, testats och förfinats för att skapa en start som gör att vinna nästan en oundviklighet. i fotboll kan en miljon saker hända, och essen är redo för dem alla. alla möjliga händelser har redan erkänts i förväg. för när seger står på spel kan du inte lämna någonting till chans.

observera: för att uppnå den perfekta passformen rekommenderar vi att du väljer ½ storlek upp från din normala skostorlek.


Månadens special mars
Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se