www.geckosolutions.se
 

Kampanjer Adidas Ace 15.1 Sg Läder Kärna Svart/Vit/Solgul Fotbollskläder för Män Online försäljning

1,465.72SEK  674.90SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 01885
Lägg till i varukorg:
Om du kontrollerar spelet, vinner du spelet. Det är vad som händer när varje beslut, varje beröring, varje handling, är perfekt. och det finns inget motståndet kan göra åt det. den nya essen från adidas är precision konstruerad helt ner till finaste detaljer, vilket garanterar absolut optimal prestanda i alla avseenden. varje enskild aspekt av design har övervägts, analyserats, testats och förfinats för att skapa en start som gör att vinna nästan en oundviklighet. i fotboll kan en miljon saker hända, och essen är redo för dem alla. alla möjliga händelser har redan erkänts i förväg. för när segern står på spel kan du inte lämna någonting till chans.

essens mjuka, premium k-läder övre ger dig kontroll med en pålitlig första touch, medan en ny hälkonstruktion erbjuder typ av låst ned passform som gör att allt går till plan.

för att öka dragkraften på mjukt mark, använder adidas en blandning av plast- och metallskruv för att ge snabbspänning när du behöver det, vilket gör att du kan ta ut och utmana dina motståndare. />
observera: för att uppnå den perfekta passformen rekommenderar vi att du väljer ½ storlek upp från din normala skostorlek.


Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se