www.geckosolutions.se
 

Billig Tuto Maximus Elite Hybrid Vit/Svart/Tuto Röd Målvakt Handskar för Män Utlopp

1,014.73SEK  452.58SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 03361
Lägg till i varukorg:
Tuto har tagit rollfingeren till nästa nivå med maximusen, som kombinerar en unik latexformulering, en biomimetisk design och mikrolaser-etsade kontaktstycken, vilket ger maximal grepp, effektivitet i stanszon, komfort och stöd.
< br /> cut -
hybrid cut använder en biomimetisk gecko palm form som efterliknar en gecko fot och erbjuder största möjliga kontakt patch på bollen och de två mitten fingrarna i negativ snitt ger en tight passform och nära känsla på boll.

palm -
invictus skum - elit 4 mm alla väderskum. en ny förening unik för tuto, kombinerar uttalande latex med minne skum för en lyhörd känsla, grepp och dämpning.

mikro laser etsade kontakt sipes - utnyttjas över kontaktområdet i handflatan för att öka ytan och latexen överensstämmelse. Handflatan sprids vid kontakt med bollen, vilket ökar ytarealprocenten. Det erbjuder också förbättrad våt väderprestanda, som fungerar på samma sätt som däcksslangar och ökande grepp.

3d konsertformad leddledare - hjälper komfort och passform.

backhand - < br /> kommandonzon - graderad kiselutskrift bygger mot en gummi direkt injektionsstanszon för ytterligare kontroll på baksidan. lägger till stöd och funktion utan att begränsa passformen.

fit -
bio fit - med hjälp av en kombination av detaljer tuto har minimerat eventuellt negativt utrymme i handsken för att efterlikna naturlig handrörelse och minska fingeravlöning.


Månadens special februari
Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se