www.geckosolutions.se
 

Billig Säljer Wrap Aqua Pro Skydda Gk Handskar Svart/Aqua Blå Målvakt Handskar för Män försäljning

914.69SEK  428.76SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 03418
Lägg till i varukorg:
Den säljer wrap aqua pro protect gk handskar kombinerar elit prestanda i vått väder med fingerskydd för en oöverträffad upplevelse.

cut - för ultimat komfort och funktionalitet ger den populära rullfingerskärningen optimal latex till bollkontakt, medan palm latex kuver fingrarna som garanterar maximal säkerhet vid hantering. Palm - handflatan ger en nästan magnetisk kontakt med bollen, med den reaktiva 4 mm vidhäftningens högsta latex som används av säljer ger fantastisk stötdämpning och optimal grepp. exklusivt utvecklad i tyskland, är den högsta latexen speciellt utformad för elitprestanda vid vått väder. Vakt - det fasta skyddet superflex fingerskyddssystem skyddar fingrarna mot de hårdaste skotten samtidigt som de tillåter fingrarna är en fri rörelse.

backhand - dubbelskiktet pu på baksidan av dessa säljer målvakthandskar överlagras med 3 mm präglad mjuk tysk latex med flexzoner för fri rörlighet och ett texturerat stansområde för effektiva röjningar. ger värme och komfort, kan materialets vattenbeständiga egenskaper hjälpa till att hålla handen relativt torr.

en hexagonalt komprimerad latexstanszon ger ett område på backhanden för ökad kraft och noggrannhet vid stansning av bollen klar.

handled - ett extremt stödjande och vattentätt 7cm elastiskt bandage med latexband garanterar att sälja wrap aqua pro goaliehandskar erbjuder en säker passform, medan en dragklinga hjälper till med lätt borttagning.

den lätta på fliken är konstruerad med mjukt gummi och är utformat för att hjälpa behållare när man sätter på sin andra handske, även i de våtaste förhållandena.

funktionerna inkluderar: palm-adhesion ultra supreme < br> cut-roll finger
backhand - latex med präglad latex punchzone och fasta fingertoppar


Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se