www.geckosolutions.se
 

Billig Säljer Wrap Aqua Elite Gk Handskar Vit/Svart/Aqua Blå Målvakt Handskar för Män försäljning

949.62SEK  444.64SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 03410
Lägg till i varukorg:
Säljer wrap aqua elite gk handskar kombinerar komfort under alla förhållanden med maximal latex till bollkontakt och elitprestanda i vått väder för en oöverträffad upplevelse.

klipp - för ultimat komfort och funktionalitet, den populära rullfingerskärningen ger optimal latex mot bollkontakt, omsluter fingrarna för att säkerställa maximal säkerhet vid hantering.

palm - handflatan ger en nästan magnetisk kontakt med bollen, med den reaktiva 4 mm vidhäftningens ultimata latex som används av att sälja fantastisk stötdämpning och optimal grepp. exklusivt utvecklad i tyskland, är den högsta latexen speciellt utformad för elitprestanda vid vått väder. backhand - outlast sterling är ett vattentätt material som också reglerar handtemperaturen, håller dig cool, torr och fokuserad på spelet .

punchzone - d30 tech är en revolutionerande innovation i målvaktsvärlden. mjukt och flexibelt för beröring, det hårdnar på slag, som med bollen när du stansar, vilket ger en stabil fast slagzon för ultimata avstånd.

handled - neoprenmanchetten ger extra stöd till handleden för att ge extra skydd mot även de svåraste skotten.

den lätta på fliken är konstruerad med mjukt gummi och är utformat för att hjälpa behållare när man sätter på sin andra handske, även under de våtaste förhållandena.

funktionerna inkluderar: palm - vidhäftning extremt högt - snittvalsfinger
backhand - latex med översta 300ml - d30Månadens special februari
Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se