www.geckosolutions.se
 

Billig Säljer Total Kontakt Aqua Campione Tävling Vit/Orange/Isgrå Målvakt Handskar för Män försäljning

1,014.73SEK  452.58SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 03383
Lägg till i varukorg:
Dessa är inte för de också lönerna. de är för grödans grädde, den bästa - de bästa dragningen sparar. när du drar dessa på, drar du inte bara på ett par handskar. du drar på ett par säljer och förtroendet och klassen som går med dem.

palm -
adhesion ultra supreme säljer ultimat vått väder palm, vilket ger oöverträffat grepp under alla förhållanden, inklusive speciellt i vått.

klipp -
total kontakt - säljer exklusiv expanse cut latex omger handen på alla axelpunkter för att ge perfekt komfort och flexibilitet för en total kontaktupplevelse.

backhand -
överstiga 3003-8h ia ett vattentätt material som också reglerar handtemperaturen, håller dig cool, torr och fokuserad på spelet.

punchzone -
d30 tech är en revolutionerande innovation i målvaktsvärlden. mjukt och flexibelt för beröring, det hårdnar på slag, som med bollen när du stansar, vilket ger en stabil fast slagzon för ultimata avstånd.

handledsbandage -
en ultra-stödjande och vattentät 9 cm neoprenbandage med latexband garanterar att handskarna ger en säker passform och en dragklinga hjälper till med lätt borttagning. Funktionerna inkluderar: palm - vidhäftning av högsta kvalitet och skärning - expanse cut
backhand - latex med outlast éclair 3003-8h d30Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se