www.geckosolutions.se
 

Billig Säljer Axel 360 Aqua Compione Tävling Vit/Orange/Isgrå Målvakt Handskar för Män försäljning

997.26SEK  444.64SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 03384
Lägg till i varukorg:
Dessa är inte för de också lönerna. de är för grödans grädde, den bästa - de bästa dragningen sparar. när du drar dessa på, drar du inte bara på ett par handskar. du drar på ett par säljer och förtroendet och klassen som går med dem.

palm -
adhesion ultra supreme säljer ultimat vått väder palm, vilket ger oöverträffat grepp under alla förhållanden, inklusive speciellt i det våta. Snittaxeln - axelsnittet är en klassisk snitt som är utformad för att ge största möjliga kontaktområde mellan latexpalmen och bollen, liksom en mycket närmare känsla på boll. gussets på sidan av fingrarna tillåter luft att cirkulera för ultimat komfort och andningsförmåga.

backhand -
utlovas 3003-8h, ett vattentätt material som också reglerar handtemperaturen, håller dig cool, torr och fokuserad på spelet.

punchzone -
d30 tech är en revolutionerande innovation i målvaktsvärlden. mjukt och flexibelt för beröring, det hårdnar på slag, som med bollen när du stansar, vilket ger en stabil fast slagzon för ultimata clearing.

handledsbandage -
en ultra-stödjande och vattentät 9 cm neoprenbandage med latexband garanterar att handskarna ger en säker passform och en dragklinga hjälper till med lätt borttagning. Funktionerna inkluderar: palm-adhesion ultra supreme
klipp - platt palm
backhand - latex med outlast éclair 3003-8h d30Månadens special februari
Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se