www.geckosolutions.se
 

Billig Reusch Serathor Pro G2 Evolution Ortho-Tec Vit/Chockerande Orange Målvakt Handskar för Män försäljning

1,203.70SEK  555.80SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 03428
Lägg till i varukorg:
Serathor evolution ot är den nyaste designen som tagits fram av topphandske manaufaturer reusch, med hybridskäret som ger det bästa av rullfinger och expansivitet för att ge fantastisk kontroll. Handskenheten -
< br /> evolution cut

byggd som en sammansmältning av expanse cut and roll finger, kombinerar skäret fördelarna med båda skärningarna och görs till maximerad prestanda. fingertopparna är rullfinger som garanterar den största möjliga latexen till bollkontaktområdet. Den sömlösa fingertoppskonstruktionen garanterar en tät passform och bästa bollkontroll.

en yttre sömnadskonstruktion med andningsbara nätkroppar i fingrets nedre delar sätter handsken i en anatomiskt förformad position och gör den extremt mjuk , smidig och flexibel och naturligt i fångstpositionen.

palm

g2 - ändra krav i målvakten ring för modifierade skumegenskaper. g2 ultrasoft, är reuschs bästa palme när det gäller grepp i torra och våta förhållanden. med ett förbättrat nötningsbeständighet gör tillägget av olika komponenter detta palmimaterial märkbart starkare. bästa dämpning när du håller mycket svåra och snabba bollar fyller dess högsta status. g2 - den övre handflatan som uppfyller de högsta kraven.

back hand features

ortho tec - reuschs övre avtagbara spines ger bästa skydd mot fingrarna utan att förlora någon flexibilitet på fingrarna. De är lätta att avlägsna, vilket innebär att du kan anpassa dem för att passa dina egna personliga behov.

pro flexspecifika placeringar av materialen gör det möjligt för pro flex att erbjuda fantastisk flexibilitet i backhanden, vilket förbättrar komfort och prestanda. tillåter att flytta med handens naturliga konturer. Luftventilsystemet - luftventilsystemet är avsett för att förbättra luftflödet genom backhanden och runt fingrarna, försedd med ett andningsbart nät som täcker hela överdelen och fingersidan. Denna design ger optimal andningsförmåga och luftflöde över hela handflatan och fingrarna håller dem svalare på heta dagar.

a - det ergonomiska stödsystemet möjliggör handskens anatomiska form samtidigt som den ligger i viloläge något krökt i det naturliga fångstläget. latexen på lillfingersidan är lite dras upp för att ge ett större fångstområde.

dragslinga - dragslingan är där för att hjälpa till med att sätta på handsken utan att skada latexen, det här är särskilt användbart på kalla / våta dagar.


Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se