www.geckosolutions.se
 

Billig Reusch Serathor Prime S1 Rullfinger Bländande Blå/Säkerhetsgul/Säkerhetsgula Målvakthandskar för Herrförsäljning

1,100.48SEK  500.22SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 03453
Lägg till i varukorg:
När spänningen är hög och din puls är racing, lita på reusch serathor för att hjälpa dig att leverera spara efter spara.

skära
rollfinger - rollfinger-designen gör att fingrarna blir helt omgivna av palm latex. Sömmer palm latex rakt på bakhanden så materialet löper runt sidorna av fingrarna som omger dem ergonomiskt och därmed överger alla sömmar i fingerzonen helt. ger en bekväm passform och stort kontaktområde.


s1 - s1 super mjuk är vår nya utvecklade palm latex rekommenderad för att spela på naturligt gräs. med sin mycket mjuka komposition visar den sig ännu starkare när det gäller grepp, dämpning och hållbarhet.


back hand features
präglade pvc hjälper till att lufta luften genom handen och ge en slipande plattform för stansade avstånd.

a - det ergonomiska stödsystemet möjliggör handskens anatomiska form samtidigt som den ligger i viloläge för att vara något krökt i det naturliga fångstläget. latexen på lillfingersidan är lite dras upp för att ge ett större fångstområde.

dragslinga - dragslingan är där för att hjälpa till med att sätta på handsken utan att skada latexen, det här är särskilt användbart på kalla / våta dagar.


Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se