www.geckosolutions.se
 

Billig Reusch Serathor Deluxe G2 Bländande Blå/Säkerhets Gul/Säkerhetsgul Målvakt Handskar för Män försäljning

1,179.88SEK  531.98SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 03431
Lägg till i varukorg:
När spänningen är hög och din puls är racing, lita på reusch serathor deluxe g2 för att hjälpa dig att leverera spara efter spara.

klippa

den klassiska plana palmsnittet är en av de längsta spåren i målvakten, kännetecknad av dess yttre sömmar som förstorar palmens inre yta. Den främsta försäljningsplatsen för den plana handsken är att den ger största möjliga kontaktområde när du tar bollen.
g2 - ändra krav i målvakten kräva modifierade skumegenskaper. g2 ultrasoft, är reuschs bästa palme när det gäller grepp i torra och våta förhållanden. med ett förbättrat nötningsbeständighet gör tillägget av olika komponenter detta palmimaterial märkbart starkare. bästa dämpning när du håller mycket svåra och snabba bollar fyller dess högsta status. g2 - den övre handflatan uppfyller de högsta kraven.

med den här specifika klippningen sätter latexen om lilla och pekfinger höger vägen nästan runt backhanden, vilket maximerar fångstområdet ytterligare.

bakre hand features

shockshield advanced - präglad är en tjock präglad pro latex som har fantastiska dämpningsegenskaper som hjälper till att ge stor makt och noggrannhet när du slår bollen på bollen.

pro flex-specifika placeringar av materialet gör det möjligt för pro flex att erbjuda fantastisk flexibilitet i backhand förbättrad komfort och prestanda. tillåter att flytta med handens naturliga konturer. Luftventilsystemet - luftventilsystemet är avsett för att förbättra luftflödet genom backhanden och runt fingrarna, försedd med ett andningsbart nät som täcker hela överdelen och fingersidan. Denna design ger optimal andningsförmåga och luftflöde över hela handflatan och fingrarna håller dem svalare på heta dagar.

a - det ergonomiska stödsystemet möjliggör handskens anatomiska form samtidigt som den ligger i viloläge något krökt i det naturliga fångstläget. latexen på lillfingersidan är lite dras upp för att ge ett större fångstområde.

dragslinga - dragslingan är där för att hjälpa till att sätta på handsken utan att skada latexen, det här är särskilt användbart på kalla / våta dagar.


Månadens special februari
Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se