www.geckosolutions.se
 

Billig Reusch Repulse Pro A2 Rullefinger Vattenblå Målvakt Handskar för Män Online försäljning

986.15SEK  452.58SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 03476
Lägg till i varukorg:
När spänningen är hög och din puls är racing, lita på återuppbyggnaden: puls för att hjälpa dig att leverera spara efter spara.
klippa
klippfingerens snittpalmsmaterial rullas upp hela vägen till backhand latex som omger fingrarna i latex. sömmen avlägsnas från fingerszoner, vilket ger största möjliga fångstområde.

handtaget i a2 aqua tech palm på fuktiga och våta dagar är enastående. även under torra förhållanden utmärker a2 utan att förlora mycket av dess nötningsmotstånd. Skummets speciella komposition ökar dessutom sin dämpningsegenskaper och hållbarhet.

bakhandsfunktioner
pro flex-specifika placeringar av materialen gör det möjligt för pro flex att erbjuda fantastisk flexibilitet i backhanden, vilket förbättrar komfort och prestanda. så att man kan flytta med handens naturliga konturer.

a. Det ergonomiska stödsystemet möjliggör handskens anatomiska form samtidigt som den ligger i viloläge för att vara något krökt i den naturliga fångstpositionen. latexen på lillfingersidan är lite dras upp för att ge ett större fångstområde.

dragslinga - dragslingan finns för att hjälpa till med att sätta på handsken utan att skada latexen. Det här är särskilt användbart på kalla / våta dagar. Funktionerna inkluderar: palm: a2 aquatech
klipp: rullfinger
handledslock: handledsband fullt band med textil
backhand: pro latex
storlekar: 7.5-11 (+12)Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se